Специални предложения
CONTAINEX - Мениджър продажби

Мениджър продажби

У дома в цяла Европа

CONTAINEX - Мениджър продажби

Нашите мениджъри по продажбите отдават под наем и продават мобилни пространствени решения. Те общуват с клиенти от областта на търговията, индустрията, както и общественaта сфера, неправителствените организации и междуродни концерни.

В тази функция комуникационния талант и желанието за пътуване са на правилното място. Защото тази дейност Ви съпътства от Дъблин до Москва, от Хелзинки до Неапол. В съответните дестинации Вие се грижите за устройването и надграждане на офис и санитарна площ, както и капацитет за складиране. При това се изисква преди всичко стабилност и гъвкавост. Ако освен това Вие притежавате и усет за продажби, сте готов за тази позиция.

Вашите задачи:

  • Вие носите отговорност за Вашия регион за продажби
  • Вие се грижите за постоянни и ключови клиенти, както и за нови такива
  • Ще калкулирате и ще договаряте цени и условия
  • Ще пътувате често във отговорните региони (50% командировки)
  • Ще допринасяте за стратегическото развитие на нашата пазарна позиция
play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-sales-manager-intro.jpg

Alois S., Division Sales Manager:
Всеки ден носи нови предизвикателство - и точно това е изключително интересно! Обичам да работя в млад и динамичен екип. С необходимата доза хъс, все пак целта е да работим заедно за дългосрочния успех. При спечелването на нови клиенти или при планирането на бизнес концепти. За да се наложиш на пазара, е необходимо да избираш нови пътища. Пътуването е допълнително предимство: Опознавам много нови страни и градове и отново о отново съм впечатлен от реализираните проекти с контейнери.

Christophe F., Division Sales Manager:
В началото особено ми допадна програмата на обучение. Имах възможност да опозная различни отдели и работни места и да се интегрирам без проблем в компанията В една семейна компания като CONTAINEX климата е невероятно приятен - при все това с възможностите за развитие в един интернационален концерн. Комбинацията е огромно предимство. При това интернационалната среда те мотивира, всеки ден да научиш нещо ново. Скуката тук е чужда, а работата доставя удоволствие, отново и отново.

^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване