Специални предложения
CONTAINEX - Практика

Практика

Стаж по време на ваканция

През месеците на лятната ваканция, CONTAINEX предлага на заинтересовани ученици и студенти възможност активно да събират практически опит.

Предложението се отнася за ученици на техникуми и тясно специализирани учебни заведения с икономическа и техническа специализация, както и за студенти на институти с икономическа насоченост.

Професионален стаж

Студенти от специалности с интернационална насока имат възможност да реализират техния стаж на един от нашите центрове.

Съберете опит!

Практикантите при нас не само наблюдават , а - придружени от опитни сътрудници - са въвлечени от самото начало в активния бизнес. Нашият девиз е "Training on the Job"!

Ще Ви възложим задачи и отговорности, които съответстват на Вашия индивидуален напредък. По този начин в CONTAINEX имате възможност да развивате Вашите собствени таланти и силни страни.


допълнителна информация:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Гарантирани стандарти за качество и екологичност, според които се осъществяват изборът на доставчик, закупуването на материали, производството и контролът на качеството.
Контакт

Вашето лице за контакт за:

>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване