Специални предложения
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Успели в професията си инструктори Ви съпровождат по време на обучението.
Възможно най-доброто обучение, непрекъснатото учене и усъвършенстване са неразделна част от културата на нашето предприятие. Отлично образованите служители с висока социална компетентност са същевременно ключът към успеха на предприятието.

WALTER ACADEMY – „сърцето“ на нашето предприятие – е център за образование и усъвършенстване, където се провеждат избрани обучения, семинари, конференции и мероприятия. Тя е място за срещи, диалог и ковачница за нови идеи.

Разположена в някогашната къща на семейството на основателите, WALTER ACADEMY предлага не само идеална рамка за предаване на знания, но най-вече и за предаването на нашите основни ценности и нашата философия на бъдещите поколения служители. WALTER ACADEMY дава възможност по уникален начин да се потопите в света на WALTER GROUP.

„Всичко, свързано с управлението се концентрира върху това да даваш реален пример с поведението си и да си добър учител.“
(цитат от основателя на нашата фирма)
Началото на успеха се поставя с подходящо обучение!
WALTER ACADEMY - Трапезария
WALTER ACADEMY - учебни пространства, семинарни зали
^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване