Специални предложения
CONTAINEX - Защо CONTAINEX?

Защо CONTAINEX?

...защото е супер

CONTAINEX - Защо CONTAINEX?

Какво свързва олимпийските зимни игри в Сочи или европейското първенство по футбол в Полша и Украйна със виенския градски маратон, със ски-скоковете в Кулм или с нощния ски- слалом в Шладминг?  Точно така, CONTAINEX имаше свое участие във всички изброени събития!  Когато има необходимост от практични решения, нашите специалисти работят ръка за ръка, по целия свят.  По същия начин както и по многобройните строителни площадки в цяла Европа.

...защото сме едно голямо семейство

И при това мултинационално! 240 сътрудници от 22 държави ни правят това което сме: Номер 1 в търговията с контейнери. Семеен бизнес на световно ниво Със сигурността на един международен концерн и корпоративни принципи, където определящи са уважението и взаимния респект.

Нашият принцип за децентрализирана отговорност допринася за оптималното професионално развитие на нашите сътрудници. Техният ангажимент осигурява дългосрочния успех, което в крайна сметка е добре за всички.

Вашата кариера с LKW WALTER play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

...защото приемаме предизвикателствата

За да посрещнем професионалните предизвикателства с необходимия хъс, е необходим добър баланс в работата и в личен план. Разнообразие, пространство за лични разговори и точната порция развлечение разчупват всекидневието и зареждат всички с нова енергия. Поради тази причина редица външни мероприятия - например лятно парти, коледна гала-вечеря или неформални вечерни събития във собственото заведение се радват на особена популярност в CONTAINEX. Позитивен страничен ефект: Бързо и лесно интегриране на нови сътрудници.

Спортистите между нас също намират своето удоволетворение - при активни спортове като плажен волейбол, тенис или ски. Някои от нас се включват в собствения ни отбор по футбол и хокей на лед, други подкрепят отборното бягане във Виенския Бизнес Маратон. Всички колеги се вълнуват при организираните турнири и приятелски срещи срещу други фирми. Независимо от изхода на срещата, най-късно при празнуването след завършека на мача, става ясно, че ние, CONTAINEX просто сме един успешен тийм.

лятно парти Винер Нойдорф - Видеоклип

лятно парти Винер Нойдорф - Видеоклип play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-wiener-neudorf.jpg

лятно парти Куфщайн - Видеоклип

лятно парти Куфщайн - Видеоклип play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-kufstein.jpg

...защото има бъдеще

CONTAINEX залага на дългосрочното развитие Защото за нас е важно, нашата компания да се развива успешно и устойчиво, в дългосрочен план. Следвайки девиза "растеж с перспектива" наред със икономическите ни цели ние отчитаме екологични и социални мотиви.

^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване