Специални предложения
Best Recruiter - LKW WALTER
Сертификат 2015/2016

Career – Награда „Best Recruiter“

Тази година сме особено радостни за 10-то място в общата класация на Австрия и 17-то място в тази на цяла Германия-Австрия-Швейцария измежду 1520 изпитани топ работодатели. Това е прекрасно потвърждение, че усилията ни да поставим в центъра на вниманието потенциалните бъдещи служител са се увенчали с успех.

 

Какво представлява наградата „Best Recruiter“?

„Best Recruiters“ е най-голямото проучване на подбора на кадри в Австрия. Всяка година това проучване оценява качеството на подбраните кадри в над 500 австрийски компании.

Резултатите се оценяват на базата на 106 критерия и позволяват да се направи заключение за качеството и обхвата на онлайн подбора на кадри и другите дейности по форуми за кариерно развитие, в училища или университети. Въз основа на обратната връзка, която дават поставените кандидати, се оценява и това как се отнасят отделите за човешки ресурси към кандидатите.

^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване