Специални предложения
Куфщайн/Тирол – изпълен с живот град сред уникална природа - LKW WALTER

Куфщайн/Тирол – изпълен с живот град сред уникална природа

Чист планински въздух, кристални езера и прясна питейна вода – Тирол предлага непокътната природа и реално висок жизнен стандарт. Популярните дестинации за почивка – долината Цилертал и езерото Кимзее, са само на една крачка, а известните Кристални светове на Сваровски са черешката на тортата.

Информация

Наблизо се намират градовете Инсбрук и Залцбург, където се предлагат атрактивни възможности за пазаруване и множество културни мероприятия. За личния комфорт на всеки се грижат големият брой добри ресторанти, приветливите бирарии, модерните дискотеки и екстравагантните клубове, които се намират в непосредствена близост на работното място.

Достъпът до близките метрополиси е лесен: Мюнхен е само на един час път с кола, Цюрих – на три, а Виена и Милано – на четири.


допълнителна информация:

^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване