Специални предложения
LKW WALTER - Cедалище Виена

Вийнер Нойдорф/Виена - мултикултурният метрополис в сърцето на Европа

За неповторимото очарование на Виена са казани и изписани много неща, защото в ролята си на исторически мост между Запада и Изтока този град очарова хора от цял ​​свят - и има с какво. Въпреки че днес е модерен, изпълнен с живот, мултикултурен метрополис, Виена е успяла да запази магическата атмосфера на бурното си минало. Сигурността и високият жизнен стандарт допринасят за високото качество на живота, а културната програма е несравнима. Достатъчно е само да се споменат световно известният Новогодишен концерт, "Life Ball" или фестивалът на открито "Donauinselfest".

По отношение на нощния живот, местата за отдих и възможностите за пазаруване, които правят живота на града пъстър и разнообразен, Виена може достойно да съперничи на световните мегаполиси.

Информация


допълнителна информация:

^ - Top
Logo - GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
CONTAINEX - Logo Пространство веднага
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване