Специални предложения
contactToggle Контакт

Контейнерни конфигурации и пространствени системи за наем или закупуване

Възползвайте се от нашите висококачествени пространствени системи. Те могат да се използват за най-различни цели!

Без значение дали става въпрос за разширяване на офис сграда или изграждането на временни училища или детски градини - конфигурациите на CONTAINEX отговарят напълно на Вашите изисквания.

Вашите предимства:

  • Вашето пространствено решение - готово в рамките на няколко седмици
  • Индивидуални конструкции с различни размери и възможности за оборудване.
  • С опции за разширяване и преконфигуриране на съществуващата сграда.
  • Ниски оперативни разходи благодарение на висококачествените материали и добрите изолации, използвани при изработката на модулите.
  • 30 годишен опит в търговията с контейнери
Това са предимствата на нашите контейнерни конфигурации! Убедете се сами в разнообразните възможности за оформление, които могат да бъдат реалзирани с нашите офис контейнери.

Научете повече за системата на изграждане на CONTAINEX.

Нашите пространствени системи се състоят от един, два или повече пространствени модула, които могат бързо и лесно да се сглобят в една обща сграда, без значение от местоположението. Благодарение на тази система на изграждане, офис контейнерите могат да бъдат комбинирани в сгради до три етажа с различни размери и разнообразно вътрешно оборудване. Нашите офис контейнери се доказаха и доказват ежедневно, като едно уникално пространствено решение, което може да отговори дори и на най-специфичните изисквания на нашите клиенти.

Допълнително оборудване на контейнерните конфигурации CONTAINEX.

Модулните конфигурации на CONTAINEX отговарят на всички Ваши изисквания! Независимо дали става въпрос за функционално бюро, цяло училище или детска градина, лекарски кабинет или изложбена зала, ние имаме едно отлично предложение за Вас. Ние Ви предлагаме също така и разнообразни варианти за вътрешното и външното оборудване на сградата.

В процеса на плануване на модулите, ние Ви предлагаме възможността да изберете измежду няколко различни варианта на изолация и покритие на пода.

Широките витрини и атиката превръщат вашата контейнерна конфигурация в една модерна изложбена зала. Допълнително, всеки един офис модул може да бъде оборудван с мини кухня, санитарна част и решетки за вратите и прозорците.

Отоплителните тела и климатиците допринасят за оптималните условия за работа или почивка. Конфигурации до три етажа могат да бъдат оборудвани с вътрешни дървени стълбища или външна алуминиева стълба.

За да постигнете желания външен вид на конфигурацията, ние Ви предлагаме възможността да избирате от различни цветове, в които модулите да бъдат изработени. Нашият обширен RAL-каталог с цветове предоставя възможността за изработването на една уникална контейнерна конфигурация.

Възползвайте се от нашите допълнителни услуги. Чрез тях Вие може да повишите комфорта в сградата, както и да превърнете съоръжението в обект, който хваща окото.

За допълнителна информация се свържете с нашия търговски отдел. Ще се радваме да се обърнете към нас за лична консултация.

^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване