Специални предложения
contactToggle Контакт

Контейнерна къща с фиксирано остъкляване и дървена облицовка, Йолцтал/Тирол, Австрия

Готова за закупуване в рамките на няколко седмици

С нашата подкрепа клиентът можа да реализира проекта „Контейнерна къща“ в рамките само на няколко седмици. Доставката и монтажa на цялата контейнерна постройка отнеха само 2 дни. 14-те пространствени модула предлагат на клиента перфектно място за живеене и работа на пространствена площ от общо 220m2.

Благодарение на остъкляването на долния етаж се образува светло и обширно жилищно помещение с кухненско пространство. Освен това там има тоалетна и техническо помещение и гостна. "Контейнерната къща" предлага на горния етаж 2 спални, гардеробна, баня и изпълнен със светлина офис.

Контейнерна къща с фиксирано остъкляване и дървена облицовка, Йолцтал/Тирол, Австрия play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

Най-високо качество за индивидуална употреба

За да се гарантира приятен климат в помещенията в планината Тирол през цялата година, за тази „контейнерна къща“ е избран максимален вариант на изолация. Оборудването като външни облицовки, вторичен покрив и инсталация на банята е направено от клиента. Бързо и лесно модулно пространствено решение, което може да се преработва според спецификата на мястото!

За повече информация просто се свържете с нас:

^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване