Специални предложения
contactToggle Контакт

Модулна лекарска практика „Dr. Fedrizzi“, Рупрехтсхофен, Австрия

Лекарската практика на д-р Фредрици внася живот в стерилния свят на медицината. Атиката в антрацит, навесът и входната врата от стъкло придават на модулната лекарска практика впечатляващ външен вид. Интересните цветни акценти ведно с дизайнерските мебели и дървения под придават на чакалнята уютна атмосфера. В контейнерното съоръжение са разположени няколко светли манипулационни, лаборатория за бързи изследвания, офис и санитарна зона. Собствената аптека завършва перфектно предложението и намалява ненужното време за чакане! Едно професионално представяне за всеки лекар.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Гарантирани стандарти за качество и екологичност, според които се осъществяват изборът на доставчик, закупуването на материали, производството и контролът на качеството.
Контакт

Вашето лице за контакт за:

>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване