Специални предложения
contactToggle Контакт

Селище на строителния обект "Електроцентрала Керингтън"

Благодарение на модерната изолация, оптималното осветление, климатичните и отоплителни тела нашите модули Ви гарантират отлични условия и висок комфорт.

Общежитие за работници в кратък срок

При строежа на електроцентралата в Керингтън предоставихме многобройни контейнерни конфигурации като помещения за пребиваване на работниците. Сградата се състой от общи 330 модула и се използва от много фирми заети на обекта (Duro Felguera, Alstom und ESBI). Съвместно с нашият търговски партньор Procomm Site Services доставихме и монтирахме изработената по поръчка на клиента конфигурация, като благодарения на бързата реакция от наша страна проектът започна на време без забавяне.

 

Flexible applications

Различните конфигурации се използват като офиси, столови, помещения за пребиваване, санитарни помещения, съблекални, кабинети за оказване бърза помощ и портиерни. Благодарение на модерната изолация, оптималното осветление, климатичните и отоплителни тела нашите модули Ви гарантират отлични условия и висок комфорт.
^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване