Специални предложения
contactToggle Контакт

Проект в мина, Цинкгруван-Швеция

Бюро конфигурация в 800 м дълбоката мина в Цинкгруван, Швеция

На 200 км от шведската столица Стокхолм през 2015 г. беше изградено малко контейнерно селище.Мината трябва да функционира до 2025 г. и по този начин селището предлага достатъчно място за повече работни групи. Създаденото пространство ще се използва като бюро, помещение за пребиваване и съблекалня.

Транспорта до мината, която се намира на 800 м надморска височина беше осъществен чрез Транспак контейнери. Окомплектованите като пакети контейнери бяха сглобени на място. С цел добри условия за работа, дори и под земята, беше избрана висококачествена изолация.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Гарантирани стандарти за качество и екологичност, според които се осъществяват изборът на доставчик, закупуването на материали, производството и контролът на качеството.
Контакт

Вашето лице за контакт за:

>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване