Специални предложения
contactToggle Контакт

Строително бюро Хотел Orgelpipan, Стокхолм-Швеция

Строителни бюра, помещения за преобличане и пребиваване при строежа на инфраструктурното 'бижу' Orgelpipan 6 на централната гара в Стокхолм

CONTAINEX достави приблизително 700 м² площ под формата на строителни бюра, помещения за преобличане и пребиваване за фирма STRABAG при строежа.

Благодарение на своите модулни системи, CONTAINEX предостави на клиента си оптимални помещения за работа, въпреки ограниченото пространство в центъра на Стокхолм. Помещенията включваха както строителни бюра за ръководителите на проекта, така и помещения за преобличане и пребиваване за работниците.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Гарантирани стандарти за качество и екологичност, според които се осъществяват изборът на доставчик, закупуването на материали, производството и контролът на качеството.
Контакт

Вашето лице за контакт за:

>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване