Специални предложения
contactToggle Контакт

Видео материали

Най-бързият начин да научите повече за нас, предлаганата продуктова гама и нашите производствени центрове.

В следващото видео ще Ви запознаем с някои основни изисквания за правилното монтиране, начините за свързване и промяна в оформлението на нашите контейнери. В допълние ще Ви демонстрираме начините на производство на нашите офис, санитарни и складови контейнери, както и ще Ви запознаем с някои от реализираните от нас международни проекти.

Пространство с контейнери

Този видео клип представя нашата фирмена централа във Виенер Нойдорф, недалеч от Виена и информира за интернационалността на хората работещи във фирмата. Някой от тях със сигурност владее и Вашия майчин език. По-нататък ще видите и цялата продуктова гама на CONTAINEX, състояща се от офис, санитарни, складови и морски контейнери. Производството на контейнерите в нашите европейски фабрики, лесния начин за транспортиране, както и някои референтни обекти са само една малка част от засегнатите във видеото теми.
Пространство с контейнери play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/raum-schaffen-5.jpg

Монтаж на контейнерна конфигурация

Професионалният монтаж на една контейнерна конфигурация и правилното монтиране на външните и вътрешни материали за свързване са само една малка част от видеоклипа. Други теми са дейностите по уплътняването, силиконирането и монтажа на части от вътрешното оформление.
Монтаж на контейнерна конфигурация play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/assembly-modular-2.jpg

Монтаж на Transpack-контейнер

Клипът показва в детайли вдигането на стоманената рамкова конструкция, монтажа на покрива и дейностите по уплътняването на модулите.
Монтаж на Transpack-контейнер play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/assembly-transpack-2.jpg

Подмяна на панели

Във видеото може да видите леснотата на работа с нашата панелна система, както и възможностите за преустройство на контейнерите, след като те вече са били монтирани. Тази система позволява адаптиране на модулите към нова концепция заползване.
Подмяна на панели play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/paneeltausch-2.jpg

Производство на офисни контейнери - на базата на най-съвременните технологии

При производството на нашите контейнери се съблюдават строги стандарти за екологична чистота и качество - „CONTAINEX GREEN technology“. Модерните начини на производство съчетани с използването на висококачествени материали гарантират високото качество на нашите продукти. Допълнителни предимства на контейнерите са метода на катодно ванно лакиране - KTL, възможността за сглобяване в пакет и вариантите за комбиниран транспорт.
Производство на офисни контейнери - на базата на най-съвременните технологии play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/buerocontainer-produktion-2.jpg

Производство на складови контейнери - на базата на най-съвременните технологии

Следващия видео клип демонстрира стандартизираните методи на производство на нашите складови контейнери (метод на катодно ванно лакиране - KTL). Всеки контейнерите се контролира и получава сертификат „CONTAINEX GREEN technology“ едва след като се уверим, че отговаря на всички стандарти за качество.
Производство на складови контейнери - на базата на най-съвременните технологии play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/lagercontainer-produktion-3.jpg

Удобни офис помещения в центъра на Лондон

Контейнерната конфигурация в центъра на Лондон се състои от 30 модула. Тя беше реализирна с помощта на наш търговски партньор. Сградата предлага комфортни офис помещения, които бяха индивидуално конфигурирани според нуждите на клиента. Цялата конфигурация беше доставена и монтирана в рамките на една седмица.
Удобни офис помещения в центъра на Лондон play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/london1.jpg

Проект офис помещения под наем към университетската болница в Лондон

При строежа на първата болница за иновативно лечение на ракови заболявания с лъчетерапия във Великобритания, CONTAINEX предоставя мобилни офис помещения за нуждите на заетите на обекта строителните фирми. Триетажната конфигурация е изградена общо от 36 модула. С цел да не влияе на трафика по улицата е повдигната на съоръжение от стоманени трегери. Сградата се състои от големи и малки офиси, заседателни зали, столова, помещения за почивка, както и няколко съблекални със санитарен възел.
Проект офис помещения под наем към университетската болница в Лондон play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/university-london1.jpg

Проект офис конфигурация в парка Уембли - Лондон

При строежа на жилищна кооперация в лондонския парк Уембли, CONTAINEX предостави мобилни пространствени решения за нуждите на строителните фирми на обекта. Триетажната конфигурация е изградена общо от 80 контейнера и има дълъг срок на експлоатация. Намиращото се близо до легендарният стадион Уембли съоражение включва големи и малки офиси, заседателни зали, столова, помещения за почивка, както и няколко съблекални със санитарен възел.
play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/wembley1.jpg

Проект общежитие за бежанци в Берлин

Уникалните кадри от въздуха заснети над контейнерната конфигурация и намиращата се до нея детска площадка размерите на сграда. Тук може да намерите допълнителна информация за контейнерното селище в Берлин.
Проект общежитие за бежанци в Берлин play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/berlin1.jpg

Училища и детски градини

Този видео клип показва строежа на детска градина от контейнерни модули. Във видеото може да видите различни варианти на изпълнение, както и няколко вече реализирани проекта на училища и детски градини. В сградата има отделни стаи за отдих и игра, съблекални, както и санитарни помещения, специално пригодени за ползване от деца.
Училища и детски градини play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/kindergarten1.jpg
Допълнителна информация може да получите в графите продукти и референтни обекти или като ни изпратите конкретно запитване.
^ - Top
GREEN technology
Вашите предимства
  • Над 30 години опит
  • Лична консултация на място
  • Бърза доставка
  • Безброй възможности за комбинации
  • Собствен монтажен екип на място   
Контейнерни конфигурации
>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване