Специални предложения
contactToggle Контакт

Монтажни клипове

Монтаж на Transpack и контейнерни съоръжения, смяна на панели

Следващите видео клипове ще Ви покажат как контейнерните модули могат да бъдат монтирани, свързани и реконструирани професионално.

Монтаж на Transpack

Клипът показва в детайли вдигането на стоманената рамкова конструкция, монтажа на покрива и дейностите по уплътняването на модулите.
Монтаж на Transpack-контейнер play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-assembly-transpack-container.jpg

Монтаж на контейнерни съоръжения

Професионалният монтаж на една контейнерна конфигурация и правилното монтиране на външните и вътрешни материали за свързване са само една малка част от видеоклипа. Други теми са дейностите по уплътняването, силиконирането и монтажа на части от вътрешното оформление.
Монтаж на контейнерна конфигурация play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-assembly-modular-buildings.jpg

Смяна на панели

Във видеото може да видите леснотата на работа с нашата панелна система, както и възможностите за преустройство на контейнерите, след като те вече са били монтирани. Тази система позволява адаптиране на модулите към нова концепция заползване.
Подмяна на панели play
True
http://www.containex.bg/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-paneeltausch.jpg
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Гарантирани стандарти за качество и екологичност, според които се осъществяват изборът на доставчик, закупуването на материали, производството и контролът на качеството.
Контакт

Вашето лице за контакт за:

>

Тази интернет страница използва бисквитки, за да може да Ви гарантира възможно най-добър потребителски опит. Чрез използването на интернет страницата Вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки. Допълнителна информация ще намерите тук: Условия за ползване